Prefinjeno mesto na Senjaku za vinsko-gastronomske avanture. Enterijerom dominira velika i lepo osvetljena vinska polica na kojoj je oko 150 etiketa sa svih strana sveta. Meni je širok, sa mediteranskim specijalitetima, svežom ribom i plodovima mora, a u odeljku šefovih preporuka nalaze se domaća kobasica, aromatična teletina, smuđ… Pravi gurmani ovde će naći premijum odležano meso - biftek, ramstek, tomahawk od mangulice, T-Bone i Rib-Eye stekove.
Meni:
1. Pate La Cabana
Pate od pačije džigerice sa džemom od luka i aromatičnim puterom
2. Piletina sa Gamborima
Pileči file u krem sosu sa gamborima i grilovanim tikvicama
3. Čokoladni poljubac
Crna belgijska čokolada sa sosom od bele čokolade, bacardi rumom
segmentima od pomorandže i kulisom od maline